Кадър: Булфото, архивУчилищен двор - щанд за дрога. Пласьори използват пространството, за

...
Кадър: Булфото, архивУчилищен двор - щанд за дрога. Пласьори използват пространството, за
Коментари Харесай

Наркодилър подгони ученици в двора на училище в Пловдив, търсел си изчезнала стока

Кадър: Булфото, списък

Училищен двор - щанд за дрога. Пласьори използват пространството, с цел да популяризират рисковата стока и да намират нова клиентела. Конкретният образец е от Пловдив. Там дилър даже подгони възпитаници в двора на учебно заведение, тъй като си търсел изчезнала пратка.



Децата виждат дилъра да оставя пакетите с дрога на оградата на учебното заведение и отиват при учителя по физическо образование. Той на собствен ред ги препраща към охранителя на образователното заведение, който заключва дрогата в шкафче и си потегля. Следва гонка сред дилъра и децата.

Кадри на охранителни камери са запечатали слагането на пакетите с опиат до оградата на образователното заведение. След това обаче деца вземат пакетчетата, с цел да ги занесат на преподавател.

Голямата ми щерка, която е на 12 години в учебно заведение " Душо Хаджидеков "  е звъннала по телефона и е споделила, че дилъри на дрога ги гонят, изясни Иван Петлешков, представен от Нова телевизия.

Дилърите скочили на пердах и при идването на родителите.

Получих надменно отношение от тяхна страна. Бяха ми отправили закани, в случай че не желая да имам проблеми, да се махам отсам. Господата не се тормозиха, че идва полиция ” изясни Петлешков.

След разправията родителите на децата подават тъжба в районното ръководство. Според управлението на учебното заведение това не е първият сходен случай.

Докато децата са с нас в постройката, подхващаме всички ограничения. Инцидентите стават нормално вечер след привършване на занятия, изясни Грозданка Николова, шеф на ОУ " Душо Хаджидеков ".

По информация на Нова телевизия задържаният дилър е някогашен ученик на учебното заведение. По данни на очевидци, постоянно оставял свити цигари с марихуана на оградата, с цел да зарибява учениците да пушат трева. Той е задържан вечерта в дома си, а не на място. Син е на прочут притежател на заложни къщи.

Полицията съгласно мен не работи съответно, тъй като разреши на единия от мъжете да реалокира автомобила си на няколкостотин метра, като заобиколи учебното заведение и да го реалокира там и да му създадат инспекция, в случай че изобщо е направена такава, съобщи Петлешков.

Попитан дали счита, че патрулите са пазили дилъра в учебния двор, шефът на ОД на МВР-Пловдив отхвърли.

Категорично декларирам, че такова събитие няма – бранене на дилъри от страна на патрули. С цялата си отговорност го декларирам, съобщи старши комисар Атанас Илков, директор на ОД на МВР-Пловдив отрече.

Според родителите пропуски в сигурността на децата край учебното заведение има.

Най-малко това е незаконна немарливост от страна на учителя по физическо, на охранителя на учебното заведение и на чиновници на Четвърто РПУ, съобщи Петлешков. 

Наистина е належащо да получим поддръжка от полиция под формата на патрули, най-много нощни, съобщи шефът на учебното заведение.

Дилърът на дрога остава в ареста с разпореждане на прокуратурата за период от 72 часа.

Родители на деца от учебно заведение " Душо Хаджидеков "  се събират изключително на на следващия ден в 18 часа в учебното заведение на среща, с цел да решат дружно по какъв начин да подсигуряват сигурността на техните деца.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР